En prisvärd led ramp som imponerar

Tyvärr så har jag inte lyckats uppdatera min sida lika ofta som jag hade hoppats på. Det har varit ett konstigt år för väldigt många där ute och troligtvis blir det ingen semester i år igen. Jag har därför valt att spendera min lilla förmögenhet på belysning istället och utrustad Kian med nya delar och även ny belysning. Jag vet att dom flesta tycker att Lazer är det enda märke som är värt att satsa på men jag har faktiskt ändrat min uppfattning sedan jag monterat en led ramp från populära varumärket Seeker. Byggkvaliteten känns gedigen och optiken är TIR som jag tidigare haft god erfarenhet utav. Efter att ha jämfört mellan flera olika produkter så valde jag att gå på magkänsla och det visade sig vara rätt.

Seeker Ultima led ramp 90W
En produktbild på Seeker Ultima

Personer som mig som följer motorsporten är relativt bortskämda när det kommer till kvalitet, det är väl känt. Det är inte lika lätt att imponera på mig som många andra och det krävs något speciellt för att jag verkligen ska tappa hakan. Jag pratade med Ljusgiganten som rekommenderade denna led ramp på grund av ljusbilden i första hand. Ljuset från rampen spretar inte iväg åt olika håll utan här får du mycket ljus med hög ljusintensitet och en något varmare färgtemperatur på cirka 5000 Kelvin.

Close